Midsommar

Kransar, sill,midsommar dans vid örenäs slott, jordgubbstårta, vänner, grillning och underbara barn. Vilken mysig midsommar vi hade.




På promenad

Det finns inga ord <3


Pioner

Favoriten just nu. Dessa har stått fina i en vecka nu, köpta på torget i Helsingör <3 fyller rummet med doft och vackra för ögat.



Min lilla prinsessa

Tiden går så fort. Lowa blev 9 månader på Sveriges nationaldag och hon växer så det knakar. Älskade goa unge.
Går fort fram med sin läragåvagn och är överlycklig mest hela tiden över allt roligt hon har börjat kunna göra.
Hon har hittat fram till leksaks spisen under trappan och står nu gärna där och pular med kastruller och skedar.
Nu har mer än halva tiden gått som jag ska få vara hemma med Lowa. Den där känslan över att det snart är slut har börjat krypa på mig och jag känner så väl igen den. På något sätt känns det en smula värre denna gången.
Jag njuter av att gå hemma med mina tjejer även om det är påfrestande ibland, det vill jag lova men jag vet denna gången att när jobb väl sätter igång då är den riktiga vardagen igång och vi kan inte längre göra precis som vi vill. Nä vi myser på ett tag till och nu är sommaren här. Nästa vecka går Julia på sommarlov och vi ska njuta av sommaren och vänta på att pappa ska få gå på semester.






Semester

Och hit åket vi... En vecka tillsammans med sol, bad,massa god mat, skoj och bus. Inga måsten och familjen i fokus. En enorm bonus och lycka att mormor och mossar vill följa med och dela denna vecka <3
Julia har sparat i sin lilla spargris länge. Den är full, hon ska köpa mycket glass och äntligen ska hon få åka flygplan. Lowa får fira sin första födelsedag nere på mallis :)
Vi längtar!!




Pics of The day

Livingroom


RSS 2.0