Så var det äntligen vitt...




Rosa skridskor mamma...


... Det vill Julia ha. Idag vid läggning så låg vi i sängen och mös lite och då sa hon att hon ville ha rosa skridskor så hon kunde spela hockey med pappa. Hoppas det hinns med ett besök i ishallen i helgen så hon får testa att åka ,tror dock inte att jag lyckas hitta rosa skrillor till henne!


På köksbordet...




Min Julia på Julia-dagen!


Idag blev det fest fika med mormor för att fira Julias namnsdag!



Happy Valentine!




Happy Valentine!!!




Nöjd tjej!!!


Som precis smyckat ut sig med halsband, armband, klämmor och diadem som snälla Emma var förbi och hängde på dörren till henne. Tack fina!!!
Annars har vi haft en lugn ledig torsdag. Julia har varit på stan och fikat med sin älskade mormor medans jag gjorde ärende och sedan åkte vi alla tre till maxi och handlade! Nu blir det lugn kväll i soffan och favvo serien Revange!
Puss på er!



Ledig söndag...


...Vaknade jag upp till imorse, en speciell känsla. Eftersom julls sov hos sin älskade mormor och mossar tog jag pappa c med mig ner på stan för en riktig hotell frukost och där njöt vi och frossade i det goda. Efter det hämtade vi vår sessa som haft en super mysig schlager kväll. Hade tvingat mormor och mossar att gå och lägga sig kl nio, för hon tyckte att alla tre kunde se tv i sängen istället och det hade dem såklart gjort! Hon får dem till allt och jag hade verkligen velat se dem tre på rad nerbäddade i sängen igår kl nio en lördag.
På eftermiddagen stack pappa C på match och jag och julls gjorde en smaskig fruktsallad.
Nu ikväll har vi haft besök av fina shacke som äntligen kommit hem efter en månad i Mexico. Vännen som jag saknat dig!!!!

En fin Söndag alltså och jag hoppas ni också haft det bra!!!

Kram C



RSS 2.0