Påskpynt



 


Detaljer

...



Vår...

...även i butiken.


Underbara vårdag

... Solen strålar, fåglarna kvittrar, sessan tar Powernap på altanen och ja luften andas VÅR. Härligt underbart!




Min sjukling...

... Och jag ska bädda ner oss i sängen nu och läsa saga. Julls har världens whisky röst och en faslig hosta. Har varit hemma med pappa C och myst idag och det blir även till att vara hemma för dem imorgon.

Men så här pigg var hon i fredags när det var dags för veckohandling. Oftast hänger mormor med och såklart övertalar julls henne till att få åka bilen.




Vad hände nu???

...Så kom snön igen och våren som kändes så nära är plötsligt långt bort igen. Vi har dock sysselsatt oss inomhus med städning och den stora tvätthögen. Rena golv och nya sängkläder. Lagade en skaldjurspaj till lunch och mamsen min kom förbi och gjorde sällskap.
Nu blir det lite vila innan det sista rycket ska tas och ikväll väntar middag på stan med härliga tjejer. Fin torsdag på er alla!

Kram C





Godmorgon alla!



Morgonvällingen intas alltid nerbäddad i soffan framför barnprogram. Snart väntar jobb och dagis för oss men först önskar vi er en härlig tisdag!

Kram Caroline och Julia




Fredag


...och lediga. Vi har kickat igång denna fredag med en jordgubbssmothie och sitter nu och myser i soffan. På schemat idag står handling inför helgen. Ikväll har jag lovat Julia att vi ska baka egen pizza enligt Lailas kokbok som inhandlades på bokrean förra veckan. Blir nog smarrigt. Hoppas ni får en fin fredag och helg!!!

Kramar C


Isprinsessan









Julia testade sina nya fina skridskor i söndags....

RSS 2.0