Sjukstuga...




Så sant...




Min tjej idag...




...

Glömde lite bilder ...


 


Kolla in

Detta hem. Så fint!!! Till salu i Helsingborg nu för er som är intresserade 😃 fast jag hade ju velat ha inredningen med i det köpet!!!



Förkylt

... Har det varit här i helgen, värst med mig. Tror aldrig jag varit så däckad av en förkylning. Det har blivit mycket sova och mys i soffan framför Blixten som absolut är den stora idolen här hemma för tillfället och filmen har nu rullat x antal gånger. Hoppas ni haft en super helg och kunnat njuta av det fina vädret.

Kram C







...


trettondagen...

...tog vi oss ut i det superfina vädret. Promenad till ankorna tillsammans med mormor och mossar. En super mysig och värbehövlig stund. Tack för solens strålar!








Stormen Emil...

... Är i full gång! Jag och julls blåste praktiskt taget in genom dörrarna på dagis idag. Jag önskar er alla en bra dag och bjuder faktiskt på den fina nyårsdukningen. Vide och vitt och lila
fick det bli i år.




Min lilla rödluva...




Nya morgonrocken som var en av alla fina julklappar som tomten kom med... Så här fin blev hon mams och paps.


Till hjärtat


Drömmer

Bild från ett omtalat hem runt om på bloggarna denna höst. Jag älskar hela detta hem men särskilt sovrummet. Jag hade kunnat flytta in direkt. Enkelt men med detaljer som får en att häpna. Kolla lampan!!! Jag blir nu ännu mer sugen på en liten makeover à la 2012 av vårt sovrum.


Bild från alvehem.


Första måndagen 2012



Välkommen!
Nytt år, ny vecka, en ny måndag och nya tag...






(bild lånad från pinterest)


♥♥♥


RSS 2.0