Insta pics


Följ mig på Instagram ccaarrooline <3


 


Pics

 

 


Vattenkoppor

Har lilla skruttan åkt på. Så det blir att hålla sig hemma nu. Ni som har barn som inte haft dessa röda prickar och vill att era barn ska få det är hjärtligt välkomna :)
Fina älsklingen gnäller inte mycket och är pigg som ingen annan, nu på kvällen fick vi höra att det kliade lite men det botades med en skål med havre puffar.
Skönt när det är över och man kan bocka av denna sjuka.

/C



Vecka 29...

...är kommen. 11 veckor kvar till Bf.
Ser fram mot bebis mycket!
Inga speciella kravings och i magen är det aktivt och mycket rörelse, vilket såklart är super mysigt.
Förlåt för dålig bild men inte så lätt att ta foto själv :/ ber också om ursäkt för gråa mjukisbyxor hihi ;)



Min dag idag!

Hurra för mig på min 28 årsdag! En bra dag. Först på jobb och sedan kvällen med mina älsklingar. En god middag på stan. Igår var det kalas med familjen. Tack för fin present, en cykel ska inhandlas <3 tack till er som skickat fina gratulationer!

Nu kallar en stor skål med jordgubbar...

Kram C


 


En midsommar...

...som innehöll det mesta. Vänner, barn, regn,massa regn,gummistövlar, många skratt, solsken, sill, tårta,jordgubbar, krans, midsommarstång, dans,smågrodorna, skratt och en midsommar som avslutades i solsken och blev en fin grillkväll med sovande barn i soffan.
En bra dag!


 


Godmorgon

Midsommarfirande på dagis idag. Solen skiner och här har ni en förväntansfull tjej <3



Köksfavoriter


Lyxigaste diskmedlet från L:A Bruket doftar ljuvligt och finns nu att köpa hos butiklinnea och favvo keramiken som jag inte kan få nog av.



 


Mitt hjärta

Förra veckan i skogen med mormor. Här en fikapaus med chokladkakorna som dem bakat <3




" Boa " fasen

Japp den är här! Tusen utrymmen att rensa och städa innan bebis kommer! Tack vare fina mamma har jag kunnat börja idag. Rensade bland Julias leksaker, slängde och ställde i ordning + gav hela huset en rejäl omgång. Jättenöjd för idag och nästa projekt får bli tvättstugan.

Igår morse vaknade jag av att Julia kräktes. Blev inget mer av det som tur är och idag har hon myst med mormor hela dagen och inte ville den lilla damen följa med hem nu ikväll utan bad snällt om att få sova kvar hos mormor och mossar. Det fick hon och bäddade glatt med sitt täcke och sin kudde i deras säng! Där kommer hon snusa inatt,mellan M&M och jag tror alla tre myser av detta lika mkt.

Så nu ligger jag här nerbäddad, nöjd med dagen och med nya plaza...Härligt.. Fast saknar det snarkande ljudet från min lilla sessa <3

Sov sött!!


 


Äntligen lite sol!

Här i skåneland har solen äntligen tittat fram idag och lusten till att göra fint på altanen kom tillbaka <3


 


Godmorgon!

Denna tisdag morgon är väldigt grå. Det finns en längtan efter sommar här hos oss. Efter ledighet tillsammans som känns så välbehövligt. Längtan efter lata dagar, frukost i solen och självklart en längtan efter en bebis som nu sparkar hejvilt och gör mig påmind om att vi snart ska bli fyra.

Vi längtar...



June is here...

Och sommaren ska vara här. Dock känns det lite för kallt än.
Hoppas ändå på en fin juni månad. Långa grillkvällar, bruna ben och premiär dopp i havet.



RSS 2.0