En helg med farmor och farfar












Dagen







Blev en Härlig dag!
Mysig tripp till fina Mia på Boningshuset som hade fått in så mycket fina saker.
Jag och Fi mös. Det blev fika på glasverandan och även lite shopping. Mer om det imorgon kanske.
Julia myser även hon när vi är därnere. Idag gick hon runt bland alla fina saker pekade och sa jag gillar den.
Fina unge.

Kvällen blev en tid för egentid med träning för bästa Sara. Jag kom hem till ett tyst hem, mötte sambon i dörren påväg till sin hockeyträning, där han informerade om att Julia sov och ovanvåningen var städad så det var bara för mig att hoppa in i duschen och sedan placera mig i soffan med massa tändaljus. Tacksam och lite kärare än vanligt måste jag säga ;o)

Ha nu en bra sista oktober helg. Imorgon väntar vi besök av farmor och farfar. Vi hoppas på fint höst väder!

/C





Ledig tid...

...tillsammans har vi nu... Härligt och behövligt. Jag ligger nerbäddad i soffan och har en liten Julia Madicken sovande på min arm. Hon ville inte sova själv sa hon och efter att ha sett snuttar utav bröstcancer galan protesterade jag inte utan lät henne sova nära mig i soffan. Jag njuter av att höra hennes andetag och är världens lyckligaste att jag får vara hos henne! Ta hand om er!

Fina Vänner







I fredags kom lilla Ella och grattade Julia, dem åt glasstårta, lekte fint med dockorna och kramades. Mammorna njöt av att se dem leka. Makalöst fina dessa små tjejer.

Spira






I fredags var det Wallmans med jobb, då åkte denna Spira blus på <3

Washi Tejp...

... har äntligen hittat hit hem. Har blivit inspirerad och velat ha de senaste månaderna och nu äntligen tog jag tag i saken och beställde hem tre rullar från Tokyo Transport.

Beställde dessa tre färger

 

Jag vill ha det till att sätta upp saker på väggen, då det passar mig perfekt. Inga hål i väggen och du kan lätt flytta runt sakerna på väggen utan att sambon rasar. Perfekt! 
Men man kan göra så otroligt mycket mer, ska även använda mina rullar till ett litet fotoalbum. Sök på nätet vet ja och låt er inspireras.

Den rosa rullen som har fina tunna beiga streck i sig beställde jag enbart till Julias rum och till hennes nya fina poster som hon fick av Marina och Shacke i födelsedagspresent.








Fina Pirum Parum postern från Fine Little Day, som jag blev hel förälskad i
när jag såg den hos Julias Vita Drömmar och detta snappade dessa två upp...
Väggen kan fyllas på, inga hål remember och vill man ta ner ngt, inga hål ;o)

Nu ska det tejpas vidare i resten av huset med den grå och den svarta!

Ha en fin kväll!

/C

tysnad...

...har det varit här på bloggen, energin har inte räckt till och inte heller tiden men så är det ibland. Jag hoppas er helg har varit bra.
Den gick fort, det blev jobb för min del och en helt underbar lördagskväll tillsammans med tjejerna.
Vi var alla samlade och så har det inte varit på några år. Det var precis som förr. Mycket vin, skratt, skvaller, sång och dans. Ibland behöver man bara få vara sig själv tillsammans med sina vänner. Det blev bilder från förr och visst känner man sig gammal när man tänker efter och faktiskt inser att det var 10 år sedan den bilden togs men också känner jag glädje för att vi fortfarande sitter där tillsammans, skrattar, dansar och sjunger till Linda Bengtzing. Lite äldre, klokare men samma samma vänner.


avslutar denna måndagen med en bild på min lilla älskling som verkligen älskar sin Blixtenbil och att klä ut sig.






/C


Jag vill visa...

...Hur go min tjej är om mornarna innan vi ska till dagis. Hon går upp dricker sin välling och underhåller sedan sig själv medans jag gör mig i ordning. Nu är det väldigt populärt att ta på sig sina nya stövlar, sin nya halsduk och väska och sedan gå ut och gå med dockan. Att det sedan blir tjuriga miner när hon inte får gå till dagis i nattlinne, utan måste ta på sig andra kläder, det är en annan historia. Hon är en go unge på denna bilden ;o) (Lägg förresten märke till hur "rätt" hon bär sin väska!)


 

När jag kom hem idag, möttes jag av en glad tjej som ville visa sin fina inbakade fläta. Den hade favorit fröken Mirja gjort och hon var så stolt. Vid badning fick inte pappa C röra flätan, vi får se hur den ser ut när hon vaknar...



Sov gott /C


Glömt att visa...

...att den fina tavlan som Julia fick i doppresent av sin gudfar Mattias och hans familj nu är inramad och på plats i hennes rum.





En Litografi av Bo-Åke Adamsson   -Grand Jeté II


Äntligen...

...så hittades förvaring till Julias rum.
Skräp i vissas ögon, ett fynd i mina. 50 riksdaler och pappa C fick köra och hämta med hjälp av lillebror.
Jag fick sysselsättning hela eftermiddagen och nu är saker och ting på plats.












/C


Vår Lördag








 

Mysig Lördag där egentligen ingenting hänt, blev inte jobb för mig, feber och en hals som ömmar. Har tagit det lugnt, legat i soffan och kollat när mina fina showat för mig. Tänt ljus,ätit god lax och nu kallar faktiskt soffan igen. Hoppas ni har det bra!

Kram C

vardagsrum just nu...






mys inne, kallt ute....

Tack!



Säger Julls för alla fina presenter och alla fina sms hon fick igår och korten i brevlådan.

Gårdagen var mysig. Lunch med mormor. En förkyld och hostig Julls som kämpade på med det goda humöret. På kvällen hade vi tacomys (precis som förra året) och mossar,chrille och Sebbe slöt upp.







Fin dag och kväll!

/C



Julia 2 år
































Ja, idag firar vi hela dagen lång. Det är nu 2 år sedan du kom till oss och förgyllde våra liv.
1 år har gått sedan förra födelsedagen och mycket har hänt. Du har lärt dig gå, prata och blivit en stor tjej. 
Julls du skänker så mycket glädje och kärlek varje dag min lilla fisunge och Vi älskar dig så mycket! Grattis!

Jag och min Blixten bil...




För några veckor sedan såg Julia bilar filmen och blev fullkomligt förälskad i Blixten! Sedan dess har hon vid varje pratstund med sin mormor påpekat att hon ska köpa en röd bil som blixten. När då Julia sett en röd Bobby car så har hon ju sett Blixten. Så igår kom då mormor med en röd Blixten bil och lyckan var total. Hela kvällen körde hon runt med den och när hon var för trött för att köra så bara satt hon på den. När det var dags för att sova skulle Blixten bilen sova nedanför hennes säng,precis intill. Så här är det inte Hello Kitty som gäller utan Blixten.
Fina!

Nu är det full rulle idag, för det vankas kalas för vår snart tvååriga lilla tjej. Älskade julls vad tiden går.

Ha en bra söndag alla!
/C

Svamp plockning...

eller ngt åt det hållet....

Imorse drog familjen Smeds ut oss på svamp plockning. För att göra en lång historia kort så blev det kanske inte rikigt som vi tänkt oss men himla mysigt ändå. Fint väder, vacker natur och härliga timmar i skogen tillsammans. God matsäck och trevligt sällskap.







När Julia tröttnar på oss andra, underhåller hon sig självi sin egna lilla värld...




Fika i skogen på en liten stubbe, då njöt julls...

/C


Helg igen...

Tiden går fort, veckorna bara rullar och det känns som det är helg hela tiden.
Denna vecka är det dock super skönt med helg eftersom jag är ledig och VI är lediga tillsammans.
Igår var det min och Julias dag tillsammans, den spenderade vi några timmar i Löddeköpinge tillsammans med mormor, sebbe och josse. Vi var och hälsade på min kusin och fick träffa hennes lilla Neo för första gången.
En riktig liten söting! Så snäll och go. Julia fick hålla och var såklart stolt som en tupp och höll så fint i lilla killen.









Eftermiddagen spenderade vi hemma med fika på altanen tillsammans med Maxan och senare kom även lilla Ebba förbi och lekte med Julia. En suuuuper barnvakt som höll Julia sysselsatt med alla lekar hon ville.
Ebba stannade och grillade hamburgare med oss på kvällen och mös lite i soffan innan hennes mamma kom och hämtade. Julia tyckte det var så skoj att ha stor tjej på besök som hon kunde gå ut med på gården själv utan sin mamma hack i häl.


Sötisar!

Det var vår fredag det!

Hoppas ni har en go helg!

Kram från oss

RSS 2.0