Godmorgon

Lördag morgon och pappa c tur denna lördagen att få lite sovmorgon. Jag och Julia har myst upp oss i soffan och har precis läst dem nya böckerna som kom med posten igår från farmor och farfar, Julia satt stilla ,så det tyder nog på att hon gillade dem :o)


Kul med titta boken eftersom Julia nu snöat in sig på det ordet och säger titta hela tiden...

Igår hade vi tjejkväll jag och Julia när pappa C spelade match. Vi tände alla ljus och hade en riktig tacofest. Hon är lik sin mamma, för hon älskade det. Det var första gången som hon fick en egen tortilla fylld med köttfärs,majs,avocado,ost och lite cremefariche. Jepp hon gav sig inte förrän hela var i magen :o)


mumsfillibabba..


Efter blev det barnprogram och lite fruktmys.



Ja satsumasen var lite sur men den skulle man tvunget ha ändå.

haha härliga rufsbilder blev det, håret växer så det knakar och har man inte en liten klämma i det så ser hon ut som en vilde Juliabus :o)

Nu ska vi snart göra ordning frukosten och väcka pappa C. Lördagen är den bästa frukostdagen. Gott pålägg, färska bullar och alla tre runt bordet.

Ha en skön lördag fina!
Kram från oss!

Äntligen

Är klädskåpet till Julia på plats i rummet som ändras lite från vecka till vecka. Nästa projekt är lite hyllförvaring till böcker m.m och självklart lite fint på väggarna men det är kul att kunna fixa och trixa lite hela tiden.
Här är lite bilder.









Förutom att fixat i Julias rum har jag även haft en "egen" dag. Julia har busat med mormor och jag har fått tid till att pyssla lite. Tyvärr går tiden alldeles för fort och jag hann inte med hälften av det jag ville men en viktig sak som jag hann var lunch med Marina. Jag hämtade henne på allers och vi åkte ner på råå och käkade. Jätte mysigt att bara sitta i lugn och ro och kunna vara fullt koncentrerad på Marina för en gångs skull :o)

 
Min fina Marina <3

Min egen dag avslutades med ett fartfyllt indoorwalkingpass hos Sara! Perfekt avslutning!

Kram på er!


<3

Hej fina!
Hoppas ni alla haft en bra helg! Vi är nu på benen igen jag och min lilla fisunge :o) 
Helgen var lugn och skön, i lördags shoppade vi torktumlare och kaffekokare och på kvällen kom Soffi och Sebbe hem till oss på middag. Vi hade jättemysigt, åt gott och drack vin :o) Julia fick födelsedagspresent. Fin väska och en super skön dunkudde från sova som hon nu nannar så sött på <3

Min söta lillebror chrille som numera bor i Borås ringde mig innan och det var så kul att prata med honom. Han är så förståndig, mjuk och djup min bror. Han saknade Julia mycket och hon var hans bakgrundsbild tillsammans med en jättefin dikt han hittat.



Jag håller din hand en liten stund men jag kommer hålla ditt hjärta genom hela livet...

Väldigt fina rader tyckte jag.  Blev helt varm i kroppen när han läste den. Vi saknar dig Chrille!

Nu kallar sängen!
Kram på er

Krassliga

Är jag och min fina unge... Tänder som värker i den lilla munnen, vilket ger feber dock inte så mycket idag. Hos mig är det en trilsken hosta som nu inte vill ge vika. Vi packade in oss i bilen och körde till Papi/morfar och mös. Han i väntan på mamma och vi iväntan på vår pappa C. Vi hade det mys i vår väntan. Tända ljus och ringmat. Ja ni vet mat som man ringer hem. Nu är pappa C äntligen hemma och sängen kallar. Imorgon hoppas vi på en pigg mamma och dotter.




I love you to the moon and back <3

Läggdags

Julia har precis kommit i säng, japp jag höll vad jag lovat. I ett nystädat rum och nybäddadsäng. Pappa C badade henne och satte på den nya fina pyjamasen. Luktade så gott så gott <3

Jag har känt mig lite hängig idag så nu har jag bäddat ner mig i soffan. Småkikar på arga snickaren och även i lite Julmagasin från förra året. Tänkte få lite insperation till årets julpyntande. Jag längtar tills jag kan börja piffa inför julen. Detta blir liksom första gången på riktigt i ett riktigt hem med min lilla familj :0)

 
Lyckades inte få så bra bild på henne idag. Hon ville inte alls vara med.

natti natti gott folk!



Vår dag

Gokväll alla!
Här har vi haft en lugn, och härlig dag. VI började dagen medans det fortfarande var mörkt ute med frukost, tändaljus och massor bus och gos. Sedan brukade vi lite allvar och fixade ordning i tvättstugan och slängde in tvätt i maskinen och jag hade den bästa hjälpreda man kan tänka sig.




Efter att vi varit lite duktiga begav vi oss hem på lunch till Emma och Pelle, väldigt gott och vi mumsade glatt i oss både jag och Julia :o) Fika hann vi också med när alla barn kommit hem och det blev lite jul idag som Lisa sa. Julen stod pepparkakorna för <3





Nu på kvällen kom mormor och morfar förbi för att säga hej ja mest till Julia tror jag :o) Överlycklig blev hon över att få busa med dem medans mamma gjorde middag. Hon fick också en ny pyjamas eftersom den senaste som hon fíck av dem nu har hål på knäna så det var dags för en ny. Nu ligger den i tvätten så imorgon kör jag nog en städning på övervåningen, byte av sängkläder, bad och Julia i ny pyjamas :o)

Hoppas er dag varit bra. Vi hörs imorgon! Snart desperata husfruar.

Kram


Måndagsmys


fint besök som knackade på och ett himla fint foto fick jag till :) Shacke och Marina.

Tillbax...

Efter en bloggfri helg och ingen insperation till att skriva men nu är jag på banan igen. Helgen bjöd på superfint väder och goda middagar med vänner. I söndags blev det jobb för min del medan resten av familjen var ute och mös. Pappa C och Julia hade promenerat upp till ishallen för att kolla hockey så jag mötte upp dem där efter jobb. Julia gillade hockey och satt i famnen och klappade och diggade musiken i pauserna.


Inte blev det sämre av att vi hittade vår lilla Sofie där uppe. Julia sken som en sol när hon fick syn på henne.



Nu får Julia och jag besök av två andra tejejer som även dem får oss att skina :o)
Det blir te mys <3

Måste bara visa ett kort på sebbe och Julia från i torsdags när sebbe satt barnvakt här, fast kortet är nog taget på fredagmorgon precis när dem vanknat.


2 morgonfrillor + 2 tvmysare

Nu plingar det på dörren. Vem där?

Kram kram

fler presenter...

Lovade jag er bilder på och nu är dem på plats.


den superfina bänken från mormor,morfar och morbröderna... både fin och praktisk med förvaring.


då inte detta fina bord och stolar fanns hemma när Shacke och Marina skulle
handla present fick vi ett presentkort, så här kommer bildbeviset mina darlingar på att det nu står på Julls rum och fint är det :o)

När vi ändå pratar presenter kommer här mitt heta tips på present till födelsedag, dop, nyfödd you name it.
Mjuka leksaker och fina detaljer i barnrummet.


Jag pratar om det danska märket maileg och deras söta kaniner. Denna fina fick Julia när hon föddes och när hon döptes fick hon en bebiskanin med vagn. Kaninerna finns i alla möjliga storlekar och både som killar och tjejer med massa olika kläder. I Julias maileg samling vill jag nu försöka samla ihop så hon får lite möbler, finns helt underbart söta tillbehör till dessa kaniner.

Sov gott ni fina!

helg med farmor och farfar på besök...







I väntan på stationen. Mycket spännande med tåg...

Nu ställer vi oss upp titt som tätt upp utan hjälp och så här stolt är Julia när hon kommit upp på fötterna.
Fortfarande för "feg" för att lyfta fötterna :o)



I helgen har farmor och farfar varit på besök, därav en liten bloggpaus för min del. Varit ute och traskat i det fina vädret och ätit gott och i söndags firade vi farmors födelsedag.

Igår fick Julia vaccin sprutor på BVC. Två stycken, en i vart lår. Det gick bra, både mamma och barn klarade sig därifrån. Jag har däremot märkt på Julia att hon varit lite tagen av sprutan. Lite febrig och dålig i magen så hon har varit så klängig och gosig idag och somnade redan halv sju som en stock.
Vi har ändå haft mysigt besök av Carro, Ella och Bianca och Lennox. Mysig frukost, Lunch och promenad i solen.

Nu är det snart Sverige-Holland så på återseénde gott folk!
Hoppas ni haft en bra helg och mår bra...
Kramar

dagens promenad...


Gick i regn och rusk med Emma & Pelle. Det blev en kaffepaus innan vi promenerade hem igen. Det är underskattat att vara ute när det regnar...




 
Söta Pelle som på ngt sätt lyckades få lite vällingkräk i pannan men lika happy ändå :o)



Tittut på er säger Julia <3



Födelsedagen











Bilderna får tala idag. Det blev en härlig födelsedag och uppvaktad blev hon :o)
Ja må du leva och presentöppning på morgonen precis som det ska vara (frukost på sängen får vänta)
Kvällen bjöd på tacofest med världens bästa mormor och morfar.

Nu börjar Grey´s igen! Måste gå!

Kraaaam

Julia 1 år




Tiden går fort och vår älskling har nu blivit 1år. Grattis Grattis vår lilla guldklimp. Du har förgyllt våra 
liv.



























Ett år av lycka <3









Kalas

Hej hopp!
Igår hade vi kalas för Julia. Det blev en brunch för att fira hennes 1 årsdag.
Det blev lyckat och födelsedagsgrisen fick så fina paket och en egen pannkakstårta av mormmor att kladda med.












På bilderna kan ni se lite av presenterna. Hon fick även fina saker till rummet igår men dem visar jag en annan dag när det är piffat och klart :o)

Tack för en mysig förmiddag alla :o)

Ja gott folk imorgon smäller det och för ett årsedan hade jag ont,ont,ont vid den här tiden och ville bara att det skulle vara över.
Ska krypa till sängs nu för imorgon bitti blir det "ja må du leva" ;o)

Natti natti!


Tänker tillbaka

Hej hopp!
Lördag kväll och ljusen är tända gott folk. Kan inte bli bättre.
Imorse när jag och Christian åkte för att hämta Julia hos mormor och morfar så sa vi att om vi ska gå på veckodagar så för ett år sedan denna lördag gick vi på stan, vi kollade hockey hos mamma och pappa och på kvällen åt vi varma mackor med Marten och inte anade vi att  på morgon skulle allt sätta igång.
Jag kommer ihåg varenda minut från dessa dagar som vi nu har framför oss som om det vore igår. Precis vad vi gjorde, hur allt luktade,smakade och såg ut. Jag minns vår förväntan.
För ett år sedan (i veckodagar) imorgon söndag kl 06 kände jag den första värken och 19 timmar och 17 minuter senare kom hon den vackraste lilla bebis vi någonsin skådat och på en sekund blev livet så mycket mer värdefullt och ordet lycka fick ny innerbörd.
Klockan hade hunnit slå 00.17 det var måndagen den 5 oktober 2009 det blåste otroligt starka och kalla vindar utanför fönstret men Julia var hos oss.

Så snart blir vår busunge 1 år och så här såg hon ut igår morse vid frukostbordet



Youghurt som balsam för håret enligt Julia...



Som jag älskar henne!

Nu säger jag natti natti alla fina!

Kram

RSS 2.0