Födelsedag

Har vår pappa C idag. Vi har firat honom med go grillning i finaste sommarvärmen. Grattis hjärtat!

Annars har det varit en helt vanlig måndag, veckan är igång. Det är en kort arbetsvecka för de flesta och så även för mig :o) Ledig hela helgen. Då vankas det bröllop uppe i Västerås så där kommer jag och pappa C befinna oss i helgen. Julia får bli ompysslad av sin mommo och mossar och det lär fisen älska.



Tänkte att jag nu skulle visa sebbe och hans josse...


Stilig som sören... :o)


Underbart söta och redo för bal. Duktiga josse har själv sytt sin fina
balklänning som var fantastiskt fin på henne... Sebbe matchar med flugan :o)


Så mycket folk som samlats för att titta på alla stiliga smokinggossar och baltjejer.


Efteråt bagav Jag,Julia,mamma och Nilla oss till Haket för en trevlig liten middag
som avslutning på dagen. Haket har jättegoda pizzor men är stora som dassalock
så vi bestämde oss för att dela och att Julia skulle få in en liten liten barnpizza.
Det blev ngt fel och Julia fick in en egen stor pizza där det knappt syntes att hon hade ätit
när hon var färdig. Haha roligt såg det ut.





Imorgon har vi en ny födelsedagsgris i familjen. Ses då!!!

Kramar till er!

Morsdag

Grattis på morsdag alla duktiga mammor!
Speciellt till min egen fina mamma såklart! Tack för att du finns! Min julls har uppvaktat mig med ett fint paket med rosa snöre ;o)
Sitter här hemma hos mamsen och papsen och väntar på god middag och rabarberpaj :o)

Skulle visa bilder på sebbe från i torsdags och hans fina josse men haft strul med internet. Dem visar jag en annan dag!

Ha en fin kväll alla!

Kram

Farfars servis och bal på slottet


Mat och kaffe servis som jag ärvde av min farfar. Tycker mycket om
den och nu har en liten del hittat till tallrikshyllan. Fint när saker går i arv och uppskattas. Vit med guldkant och en grå lilja. Vitt och grått, precis i min smak.
En dag ska jag ha plats till ett fint skåp där jag kan förvara hela servisen.



Hej!
Här hemma går vi redan runt och fixar och donar. Saker byter plats, vilket ger inspiration till städning och det behöver jag bli inspirerad för :o)
Efter lunch ska jag och julls promenera in till stan och strosa lite innan vi ska se alla fina studenter samlas för att gå på bal. Japp idag är det Bal i Helsingborg och en av alla gäster är ju lillebror/morbror Sebbe.
Ska bli så kul att se honom  all dressed up in smoking. Förväntansfull och glad. 
Minns tillbaka med stor glädje på dessa veckor som han har upplevt och de två han har framför sig. En av de roligaste veckorna i ens liv. Resor, fester,vänner,bal och dagen d student dagen! Vilken dag! Den kommer jag alltid minnas. Stor fest som mamma och pappa fixat så fint till mig och alla nära och kära  på plats.
Ja till dig sebbe njut av detta, studenten tar man bara en gång i livet och ärligt tror jag att detta blir din första och sista bal ;o) så ha kul med vännerna och fira hela natten!

Om ni också vill se alla fina balgäster så samlas dem klockan 16:00 på Sundstorget.

Ha en bra dag alla!

Kramisar



morgonstund...



Regnbåge*2


Kolla vilken regnbåge*2 som jag fångade på bild vid välaperkering efter jobb.

Hej på er!
Äntligen lyckades jag komma ut på internet. Hoppas ni haft en bra helg och dag. Idag har julls dagis varit stängt för planeringsdag så hon har fått vara med fina Fi hela dagen. Glad var hon :o) Tack Fi för hjälpen!



I helgen när Pappa C var i Västerås hade vi också hjälp av fina mormor och morfar när jag jobbade. Eftersom mormor själv jobbade nästan hela dagarna var det morfar som fick ställa upp större delen och passa lilla Julls, vilket jag tror han gjorde så gärna. Julls myser alltid lika mycket av att vara hos "mossar" och "mommo"  och sina morbrödrar.
Jag hade dessutomn lycksen att blir bortskämd med god middag efter jobb både lördag och söndag av Papsen (morfar) TACK!


Med morbror, här lyssnar julls på Veronica Maggio!

Myser i m&m säng framför Karlsson på taket.

Ja hjälp behöver man ibland och det är tur man har nära och kära som ställer upp. Det är värdefullt!!!

Sov gott alla!
Kram

T.G.I.F


Säger jag fast jag jobbar hela helgen. Jag är ju ledig varje fredag så gillar ju också denna dag.
Vi har haft en lugn fredag, bakat kaka i sandlådan och varit ute och cyklat. Julls fullkomligt älskar sin nya cykel! Rekommenderar den varmt till er som har barn i samma ålder.









Det är nystädat inne och ute, ngt som är ett måste på fredagsmorgonen...

Ska snart köra Pappa C till flyget. Han ska upp på svensexa i Västerås i helgen så jag och julls är home alone.
Tjejhelg alltså och det innebär inga smutsiga strumpor att plocka upp vid soffan imorgonbitti och inga tandkrämsfläckar i vasken. haha... för pappa C innebär det en helg av lugn och ro från sina två bestämda damer... det unnar jag honom :o) Vi kommer sakna honom jag och julls!

Hoppas nu ni får en mysig helg alla!

Kramar

Inspirationshörna arbetsrum










All dressed in HM



Detta var en outfit bild från igår. Tyvärr kom jag inte in på internet och kunde lägga upp den så det fick bli idag istället.  Det var HM för hela slanten igår (förutom skor från converse) Jeans, blommigt linne och grå kofta med puffärm. Hittar alltid gobitar på HM, till bra priser.


Hej!
Vi hade en skön ledig dag igår jag och julls. Sushi lunch på stan och sedan blev det lite mys och lek hemma.
På kvällen blev det en joggingtur med M och titta vilka som höll oss sällskap.





Massa Mu som Julls hade sagt :o)

Vill också gratta fina M idag på födelsedagen. Vi ses sen!!
Nu ska jag åka till jobb och göra lite nytta.


Ha en bra dag!

Kram


Bakom mina solglasögon...






Idag öser regnet ner så jag bjuder på dessa soliga bilder.
Nu ska vi göra oss färdiga för dagis och jobb.

Sköt om er idag

Kramisar

Hagendornhagen i vår trapp





I väntan på Lördagsfrukosten...





Fredagen den 13 maj

Ingen otursdag, en fin dag där vi fick säga hejdå. Livet är sorgligt och så orättvist ibland. Finns inga ord! Kom idag på,att även i ett rum fullt med så otroligt mycket sorg känner man kärleken! Den finns där alltid!

Fredriksdal

Hej alla!
Hoppas er onsdag varit bra. Själv har vi haft en skön ledig dag, uträttat lite ärende i stan, blev en lunch med mormor och sen har vi haft mysigt fika besök av Pelle och Emma.
 
Julia ville gå och lägga sig redan klockan halv sju idag,då kom hon och bad om välling och napp vilket betyder sova i hennes värld och somnade gjorde hon på studs i skön nybäddad säng och rena fötter ;o)


Idag tänkte jag bjuda på bilder som jag glömt bort att visa. Det är när vi för två veckor sedan besökte Fredriksdal och alla djuren tillsammans med Carro och Ella. Vi hade en urmysig dag och finaste väder.











Vackra bilder när våren är som bäst...

Nu väntar en skön kväll i soffan för min del.

Kram

Godmorgon Tisdag!




Idag är det jobb och dagis på schemat, vi ser fram mot morgondagen då
vi båda har en ledig dag. Hoppas på att vädret håller i sig!

Ha en bra dag alla!

Kram från oss

Söndagen 8 maj

Om man kunde se världen genom ett barns ögon skulle den vara mindre grym.
Livet skulle alltid vara nytt,spännande och fyllt med roliga saker. Att få en glass är som att vinna på lotto och det värsta som kan hända är att man inte får spaden som man spanat in i sandlådan eller att ngn tar den sista ostbågen från en. Tyvärr ser vi inte världen genom ett barns ögon och ibland händer det så otroligt tråkiga saker som vi måste ta oss igenom,människor försvinner från en och man måste se människor man älskar vara så ledsna att det gör ont i hjärtat.
Vi vuxna måste tyvärr gå igenom dessa tråkiga, jobbiga och grymma saker.
Men om vi kollar på våra barn kan vi allafall lära oss att njuta av de små sakerna i livet,glädjas så att vi nästan spricker när vi ser någon vi tycker om.
Kramas, pussas och hjälpa varandra när tårarna rinner ner från våra kinder och är vi arga och ledsna visa det!, skrik och slå vilt omkring dig! När vi älskar någon visa det så att ögonen tindrar!




För min Julls är det förtillfället helt underbart på morgonen när hon får skala sitt eget ägg...


Ta hand om varandra!!!

Kram från oss!

Ett ljus...



För S

Kärt besök










Hej hopp!
Bjuder idag på bilder från fredagens besök. Kärt besök av familjen Holmstedt som checkade in här en natt innan det var dags för bröllop i Ängelholm. Äntligen fick vi träffa nytillskottet, fina Kalle som var så otroligt snäll och glad, vilken bebis :o)  Julia mös av att ha dem här och ville inte alls att dem skulle åka hem. Det enda som fattades var ju såklart Maja, henne ser vi fram mot att få träffa snart!!


Hoppas ni fåren fin dag. Snart ska Julls på dagis. Utemysar dag, vi har precis gjort matsäck som hon ska ha med sig. Stor tjej :o)

Kram

Valborg










Hej pÅ er!!!

Hoppas helgen/veckan varit bra. Vilket väder det har varit, det gör en glad i hela kroppen.
Hur var er valborg då?
Vår blev väldigt trevlig med härligt sällskap. Från att inte ha planerat något alls så blev det huset fullt med vänner,grillning,rosé och massa skratt.Inga utemöbler köpta än men vi tog vad vi hade och bra gick det. Enda tills klockan 01.00 satt vi ute med tända ljus, insvepta i filtar. Julia var i full action hela kvällen och njöt av att få busa med alla, men det var sebbe som var lekkompisen nr 1. Frågade man om hon skulle gå och lägga sig fick man ett bestämt NEJ. Tillslut kom hon självmant och bad om att få krypa i säng, då är man trött!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan till pappa c och kolla film. Får se hur länge jag orkar det har blivit två sena kvällar och jobb på detta. Fredagen bjöd nämligen också på kärt besök men mer om det imorgon.

Kram


RSS 2.0