Fotosession

Finaste fi kom med sin fina kamera och knäppte bilder idag. Ska bli spännande och fixa och trixa och gå igenom dem i datorn i helgen. Jag knäppte några bilder med min telefon medan Fi ställde in kameran. Inte lätt att få båda att le samtidigt och ligga stilla.


Jag smyger in julen...



November helg

En riktig sådan har vi haft. Kallt och grått ute. Vi har myst inne med två förkylda tjejer och vad jag myser i denna helg lunk och att bara vara.


Fina ting

Kanske julklapps tips till nära och kära eller bara inspiration och vackert för ögat.
Allt hittar ni på butik Linnea eller i deras webbshop <3


Farsdag

Vi har firat papporna idag med god middag hos mormor och mossar!
Här hemma har vi den finaste pappan till just Julia och Lowa <3 vi älskar dig!! till min pappa vill jag säga jag älskar dig och tack för att du alltid har och ställer upp för mig <3


Tips

Mina favoriter denna jul. Allt finns hos Butik Linnea som nu även öppnat webbshop. Spana in deras underbara sortiment!


Vardagsrum

Sitter och myser i soffan och letar lite jul inspiration. Knäppt kanske men jag tycker det ska bli så roligt i år att få göra julfint. Kanske för att man nu ska gå hemma och få njuta av det varje dag. En ny sittplats har vi också fixat i vårt vardagsrum och Julia sa att den kan tomten få sitta i. Så det är inte bara jag som längtar.


Lowa 2 månader


Värmer hjärtat

Att få se sin bebis skratta och prata ( läs få fram enstaka ljud) är något som är så obetalbart fantastiskt och gör att man sitter där löjligt och glor tillbaka tårögt. Har världens största leende på läpparna och jollrar bebisspråk. Detta har jag gjort mycket av denna helg. <3


Hejdå Oktober



RSS 2.0