Städar ut sjukan

Japp nu har vi alla utom Lowa (peppar peppar) åkt på feber och magsjuka. Jag fick mig också en liten släng i tisdags, en väldigt liten dock och var snabbt på benen igen. Nu åker sjukan allafall ut. Det städas, sängkläderna tvättas och golven skiner igen. Finaste mamma kom med vita tulpaner som liksom blev pricken över i:et. Hyllan i köket har också fått sig en städning och ommöblering och ny vattenflaska från House Doctor har fått en plats.
Inköpt hos Butik Linnea.
Nu ser vi fram mot en trevlig helg tillsammans, pigga och friska.

Kram till er!

Ps: Hur gör ni när ni städar bort sjukdom??



Inspo barnrum

Sitter och googlar barnrum... Inspireras lite av varje bild och får nya idéer.



Helgen...

... Har varit en trisst januari helg som inte kommer att gå till historien. En sjuk pappa och en mamma som inte varit den piggaste.
Tråkigt väder som låtit oss ha mycket innemys. Lowa smakade gröt för första gången, en upplevelse i sig. Julia var stolt som en tupp när hon fick mata med nappflaska. Mina uggs kom äntligen hem och piggade upp min söndag.
Lek på rummen och nybäddade sängar. Morbror och josse lekte med Julia i den nya snön som föll och vi har skrattat till Lotta på bråkmakargatan.
Nä ingen helg som går till historien men ändå helt ok nu när man skriver ner den så här.


Första smakportionen...


Lowas rum...

... Börjar ta form. Mycket kvar och det ständiga problemet. Förvaring. Fin förvaring till ett barnrum. Vet vad jag vill ha men hittar det aldrig...


Sovrum

Flyttar runt i sovrummet. Saker som redan fanns här hemma fick flytta in och lite annat fick flytta ut. Känns redan bättre.


Sjukstuga

Efter en fin dop helg för Lowa inleder vi veckan med sjukstuga.
Julia är dålig och bor nu i soffan med sitt täcke. Vi kolla film, tittar ut och önskar att vi kunde varit ute i det fina vintervädret, tvättmaskinen går på högvarv och ja äntligen har jag börjat projekt framkalla bilder.

Kram C



Förbereder dop...

Termometern visar -10. Lite för kallt att vara ute längre stunder med lilla Lowa. Passar på att pyssla lite inför dopet på lördag.
Raggisarna är på och kaffekoppen är på plats brevid mig. Lovat julls att det blir pulka åkning efter dagis. Ha en fin onsdag alla!

Kram C



Dukning

Sitter och spånar på en enkel och fin dukning till Lowas dop på lördag.
Tycker detta är så roligt. En vacker dukning uppskattas nog mer än vad man tror.
Jag gillar att det finns en tanke bakom i val av blommor, färg och om man vill ha ngn annan detalj på bordet.
Vi får se hur det blir men såklart blir det rosa...
Bjuder på nyårsdukningen så länge.

Kram C


...

Älskar er till månen och tillbaka...


Älskade Lowa 4 månader

Mycket har hänt sedan du fyllde 3 månader. Nu snurrar du runt på golvet. Sitter själv i stolen när vi äter och är nyfiken på allt. Du är alltid glad min fina tjej och du lyset upp vår värld med dina ögon och ditt hjärtliga skratt. Men mest så lyser det kärlek om dig när du ser din syster. Din fina syster ser vi redan nu att du älskar och ser upp till!
Fina Lowa vad skulle vi gjort utan dig!



Lördag

Tittar in här och hoppas att ni har en trevlig helg.
Nu är julledigheten över och på måndag är det tillbaka till vardagen och inskolning på nya dagiset. Idag har det sista från julen tagits ner, det har städats och det känns ljust,nu längtar vi till våren. Placerade lite vide kvistar i min nya vas som jag fick i julklapp av mamma och jag älskar den!
Nu blir det soffan, film och båda tjejerna sover gott ( iallafall när jag skriver detta)

Kran C



RSS 2.0