Goa ungar :o)






 

Har glömt att lägga ut bilder från playdaten för några veckor sedan med min fd kollega Patricia och hennes goa killar Oliver och Elton (Oliver den största och Elton den lilla) En jätte trevlig dag med massa bus,snö fick vi det med :) tyvärr så är det inte så lätt att fota tre busungar i denna ålder! Att få till ett foto med alla gick bara inte och  det blev inte bättre med mobilen heller men ni ser ju allafall hur söta och glada dem är :)

kram och sov gott alla fina!

Nytt i köket...







På promenad






(vit dockvagn att rekommendera från "Julias vita drömmar". Julklapp från mormor o morfar)

Hoppas ni har en trevlig lördag!

Kramizar

Gästbloggare

Hej!

Idag gästbloggar jag här hos mamma för jag ville lägga ut lite bilder på mig själv från helgen som mamma aldrig blir färdig till att göra. Men jag förstår att hon inte alltid hinner eller orkar efter jobb så därför är jag snäll och hjälper henne idag. Förresten så får hon inte ta lika många foto på mig längre för jag är snabb som en vessla men ibland är det ok.


I helgen som var så hade jag mysigt med både mamma och pappa hemma. Det är lyx! På lördagen fixade dem en massa på förmiddagen och jag checkade mest så allt gick rätt till. Blev så himla trött på dem tillslut så jag la mig i vagnen på baksidan och sov i det super fina vädret. När jag vaknade så hade till min lycka mormor,morfar och sebbe kommit förbi. Fick busa ett tag och det gillar jag verkligen. Ville följa med dem hem men mamma och pappa hade planerat att vi skulle gå på hocley, så jag fick offra mig. 



Kände att jag behövde lite mellis innan hockeymatchen och eftersom jag är en stor tjej nu så fixar jag det själv.



Hockeymatchen var spännande och jag klarade sitta hela matchen, utom de sista tio minuterna på 3:e perioden
då sa jag till mamma och pappa på skarpen att nu får vi minnsann gå! Då gjorde vi såklart det . Här är det jag som bestämmer.

På kvällen käkade vi hos familjen Frelin/Sarwall. God mat tyckte jag och trevligt sällskap :o)



Söndagden bjöd även den på fint väder. Vi var ute och mamma och pappa sopade och städade på baksidan. Själv gjorde jag detta....



...softade helt enkelt.

På eftermiddagen kom fi och sebbe till oss. Tycker om dem! Vi busade massor och åt tacos.


Här myser jag med fi.


Nä nu krampar mina fingrar så det får räcka för idag. Nü har allafall farmor fått några nya bilder. Hon saknar ju mig såklart!

Ha det så bra. Kanske lånar mammas blogg snart igen!

Kramar Julia


Snyft

Återkommer imorgon gott folk, hade planerat att sätta mig och lägga upp lite bilder på julls från helgen men jag har precis sett fimen Hachiko så jag kan knappt se. Är helt rödgråten och mina ögon är svullna som golfbollar. Denna film rekommenderas varmt! Det har varit en känslig dag och det var skönt att få gråta till en sorglig film. Ibland behöver man det. Kram på er alla!

Fredag!

Äntligen fredag och en ledig helg även för mig. Ikväll ska jag laga god middag till julls och pappa c och sedan blir det en lugn kväll i soffan.
Projektet denna helg för oss blir att få ordning på vårt arbetsrum. För tillfället ser det ut så här...


kaos. Vi får se om det hänt ngt efter helgen. Idag agerar rummet som målarverkstad.
Fräschar bl.a. upp lite stolar och målar lite hyllor.


Kramizar
Hoppas ni får en underbar helg och vi håller tummarna för att solen ska titta fram lite!!!

Juliadagen

Grattis min lilla solstråle på din namnsdag.


Hittade ett foto hemma hos mamma och pappa från förra våren. Cool tjej!


Idag skulle egentligen jag vara ledig men blir långledig iställer tors,fre,lör och söndag. Ska bli härligt. Julia skulle spenderat dagen på dagis men mormor och morfar kom hem från semester igår och mormor längtade så mycket så bad om att få ha henne hos sig hela dagen. Detta tackar ju inte Julls nej till :o)

Hoppas ni får en trevlig dag!
Kramar


<3

 

Hoppas ni haft en fin dag! Ta hand om varandra...



Svart eller vit?


Här drömmer jag nu om att 2 st svarta eller vita Tolix stolar (inte bestämt mig för vilken färg än, förslag?) ska få flytta in. Har nu velat ha dessa stolar i nästan 1 1/2 år. Så nu när man börjat få lön igen kan man ju hoppas på att det snart ska gå att lösa...

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra helg. Här har det varit jobb men hann med en liten inflyttnings fest hos Maxan och Petter igår som flyttat inte så långt ifrån oss faktiskt. God mat och trevligt sällskap.
Pappa C spelar match i Höör och jag och Julia har sällskap av både Sebbe och Chrille idag. Lyckliga vi! Chrille är nu på besök i Hbg i en vecka och idag har vi firat med Tacos i massor. Nu är det snart solsidan som gäller, då sitter vi bänkade.

Ha en fin kväll alla!
Kram Caroline


Helg



Haft en jätte trevlig fredag, kommer med bilder på detta..Ikväll blev det hembakad pizza och morbror sebbe på besök. Det är helg. Jobbhelg dock men ändå skönt.
Har förresten ett nytt litet sött olivträd i burspråket. Vill inte att detta ska tappa alla sina blad som mitt stora har gjort. Hur gör ni med era när ni har dem inne???

Önskar er alla en fin helg!
Kramar

Off to playdate


Härliga lediga onsdag!

Helsingborg har bjudit på vackert väder idag och här på Bendzgatan har vi hunnit med mycket. Det blev en lugn och skön morgon,en sådan morgon har jag och julls sett fram mot länge. Vi fick ett spontan besök av Emma,Lisa och Pelle som kom och fikade och sedan övegick detta i en spontan lunch innan de lämnade oss. Medans Julia sov middag passade jag på att städa badrummen,dammsuga och torka golven. Nu är här så nystädat som det bara kan bli. Allt är rent och luktar gott och jag älskar denna känslan. När pappa C kom hem fick han och Julia städa hennes rum och nu sover en nybadad Julia i en nybäddad säng (behöver jag tilllägga att hon somnade på två röda?. Självklart passade vi även på att njuta av vädret. Vi promenerade på gården. Julia älskar nu att gå runt själv här ute och upptäcka nya saker. Eftermiddagsfikan intogs ute på altanen.

Nu ska jag släcka datorn och njuta av tysnaden och min nya tidning.

Kramizar till er alla!


Morgonstund har guld i mun





På måndagar är det tidig morgon för att hinna med allt som ska göras innan jobb och dagis. Klockan ställs på 06.45 och jag och julls hinner busa,mysa,äta god frukost och framförallt så hinner Julia gå ut och gå med sina djur...

En viktig händelse som en person påpekade att jag glömt att nämna här på bloggen och som lite var förra veckans HÄNDELSE med stort H var ju att morfar lämnade jobb tidigt och hämtade sin lilltjej på dagis åkte hem gav henne mellis och inte nog med det så fick han byta en blöja med nr 2!!! Morfar kan han!!!! :o) Har jag sagt att föräldrar är guld värda??

Kramis

Mamma och dotter

Middag med shacke, Monkan och min fina mamma nu :) mys! Hoppas ni också får en mysig fredagskväll!!! Kramar

Inspiration

Just nu söker jag febrilt efter diverse förvaringslösningar/förvaringsmöbler. Behöver lite olika förvaringsmöbler på lite olika platser i huset nu. Det värsta är att jag inte vet vad jag vill ha eller så har jag inte hittat det rätta än. Dels behöver jag ngt till Julias rum som är nätt och där böcker och lite fina leksaker kan stå. Får inte vara så högt, inte så brett och inte så djupt :o) gärna hylla och skåpskombination i ett... ngn som har på vinden eller vet var detta finns eller kanske rentav har en annan gullig lösning till mig så hör av er!!!:o)
I rummet som är "över" som för tillfället agerar förråd, ska oxå ngn förvarings grej upp där böcker och lite annat smått och gott kan få plats. Vill ej ha bokhyllor här eftersom det tar för mycket plats och i framtiden ska detta rum förhoppningsvis förvandlas till ett barnrum och då får inte bokhyllor plats. Även om det är ett tag till detta så behöver man ju inte lägga pengar på ngt som man vet inte kan få vara kvar om ngt år. Därför hade det gärna fått vara en möbel man kan ha sen också i ett barnrum. Förslag? Jag är kluven...gamla möbler, ngn lösning med nya möbler? Det är frågan!


Jaha nog om detta evighetsprojekt. Annars idag har jag haft en mysig dag med min lilla fisunge. Hon skulle egentligen en liten stund på dagis  fast jag var ledig men jag frågade om hon slapp och det gjorde hon för hon har varit sååå duktig! Varit själv på dagis måndag och tisdag (halva dagar) ätit,sovit med de andra barnen och det har gått bra. Imorgon är första hela dagen och vi hoppas detta ska gå lika bra. Lite jobbigt att säga hejdå men personalen är så gulliga och proffsiga så det känns tryggt.



Norra hamnen förra veckan. Julia pekar fåglar men dem fastande ej på bilden...

RSS 2.0