Utemöbler....

...Vad ska vi ha? Det är frågan! Köpa nytt? Köpa begegnat? Göra själv? Teak? Annat trä? Betong? Vilken färg? Vilka stolar? Hur långt bord? Hur brett bord? Måste ha något! Jag blir galen för jag vet inte vad jag vill och det är inte likt mig. Pappa C blir bara galen på mig för att jag är så velig. 


Vågö,IKEA. En möbel på uteplatsen som jag köpt och är nöjd med.



Denna helgen...

...firade vi midsommar med vänner


Midsommar lunch hos fina grannarna, familjen Smeds...
På kvällen blev det grillning hemma hos oss och härliga gäster tillkom.




Vi trotsade de kyliga vindarna under middagen men fick sedan söka oss in i värmen 
lagom till kaffet och jordgubbstårtan...





Tack för en jättetrevlig dag och kväll....

Vill även visa er hur "glad" Julia blev för sin midsommarkrans som jag gjort alldeles själv till henne.




Fick locka med en ostbåge för att jag överhuvudtaget skulle få en bild
på henne med kransen.

Tidigare i veckan hade även Julias dagis midsommarfest med dans kring midsommarstången och sedan dukades de upp med långbord.


påväg...

Fångade midsommarstången som barnen klätt med medtagna blommor
när jag hämtade Julls....Hon trivs verkligen så bra på sitt dagis och vi med.
Dem gör så mycket mysigt för barnen.


Hoppas ni haft en bra helg och att veckan börjat bra!

Kram på er!

Min dag

Den är snart över! Det har varit en lugn,skön och mysig dag! Firat med min fina familj. Ätit grillat och massa kladdkaka och jordgubbar :) Tack alla söta för era gratulationer och presenter :) Vi har även varit lite sletna efter gårdagen som slutade med fullt hus med vuxna och barn. Godmat, dryck och härligt roligt sällskap! Tack för en jättetrevlig midsommar! Godnatt på er alla nu tackar jag för idag som nybliven 27 åring :)

Midsommar


 

Hoppas ni alla får en mysig och trevlig dag!
Önskar vi!






Tiden går fort! Julia för ett år sedan. Imorgon återkommer vi med årets
midsommarbilder...

Kram

Helgen



Så här låg min underbara Julia och sov hela fredagen.
Med en panna som hettade...



....På kvällen piggnade hon till för då
fick vi besök av Familjen Holmstedt/Persson som ännu en gång skulle på bröllop i Ängelholm. Bra tycker vi för då får vi ses :o) Denna gång hade dem även fina Meja med sig som sov hos oss från lördag till söndag helt själv utan mamma och pappa. Mysigt had e vi! Pappa C roade tjejerna på dagen och på kvällen  blev det tacos, lilla jönssonligan och vars en skål i handen :o) Vi tyckte det var så kul att ha Meja här och särskilt julls såklart. Jag konstaterade också utav helgen att pappas C även är en super bra extra pappa till en snart 5 åring och han briljerade med tjejerna i helgen.

Hej!
En ny vecka är igång och till helgen firar vi midsommar! Wieee jag älskar midsommar (kanske för att ngn oftast fyller år runt midsommar) :o) Jag blir aldrig för gammal för att fylla år. Tycker det är mysigt att bjuda hem familjen på god mat och fira lite. Vi önskar allafall fint väder till helgen så vi kan dansa runt midsommarstången i sandaler och inte i gummistövlar.

Må väl!

Caroline

Godmorgon Fredag!






Två myssugna tjejer här hemma som ätit morgonknäcket framför tv:n och ska precis 
sätta på Madicken och gosa upp oss i soffan. Julls är lite småhängig idag
och har redan lagt sig redo på kudden så nu måste jag gå.

Ha en fin fredag!

Kramar

By Nord


Min finaste kökshanduk med vargen. Helt underbart sortiment från By Nord.
Påslakan och kuddar att drömma om. Jag fick nöja mig med denna kökshanduk eftersom den var i min prisklass :o)
Men njuta och beundra får man.
 (Christian undrar varför det hänger en handuk i köket som man knappt får röra?? Ibland ska du inte fråga så mycket svarade jag. Han verkade nöjd med svaret och låter den nu hänga fint ;o) ) 

Poolhäng





I lördags efter allt studentfirande så stack Julia iväg med pappa C och morbror chrille och köpte pool.
Hon fick välja på Hello Kitty eller Musse och självklart valde hon den där Musse och Kajsa fanns på :o) Musse skriker hon varje gång hon ser poolen nu. Ja ni ser ju själva hur lycklig hon blev!


Student

















I fredags tog sebbe studenten och det blev en jättetrevlig och lyckad dag. Mamsen hade gjort en supergod buffé som inte gick av för hackor. Tror studenten var nöjd med sin dag och höll på kvällen ett sådant fint tal att allas ögon tårades. Det var en trött julls som själv bäddade ner sig i soffan på kvällen. (ville ändå sova där festen var)
Tack för en fin dag och för att ni ordnat det så bra mamma och pappa!

Kram 


Trubbel

Med internet, kan bara skriva från min mobil och då kan jag inte lägga ut några bilder så det är inte lika roligt. Jag hoppas det fixar sig imorgon. Kan iallafall berätta att helgen i Västerås varit toppen. Ett jättefint, roligt och välplanerat bröllop! Kunde inte bli bättre. Julia har också hon haft en kanon helg. Hon har bara blivit ompysslad och gjort en massa roliga saker i det fina vädret. Nu kallar sängen! Ses imorgon!

Påväg

Mot bröllop och en helg i Västerås. Vi har precis lämnat av Julia hos Mommo och Mossar. Inte hade hon mycket tid till att säga hejdå till sin mamma och pappa inte men bättre det än ledsna ögon. Hon kommer få en super helg det är vi så trygga om och det bäddar för en rolig helg för mig och pappa C,trots att vi redan saknar henne! En fin helg önskar vi er! Kram

<3

Gokväll! Ett sent inlägg innan nattlampan släcks.

Hann ju inte in här igår för att skriva Grattis till mamsen men lämnade därmot av min dotter hos henne innan jobb. Julia firade såklart sin mormors födelsedag med mormor. Nybakta kanelbullar, Fredriksdal, grillning och bus. Vilken dag för dem båda ;o)

Idag har jag och Julia varit lediga tillsammans. Vi har hunnit med försenad födelsedagsfrukost hos lilla Smilla. Var ute och gungade med tjejerna innan lunchen och sedan begav vi oss hemåt för att vila.
Nu ikväll kom Sofie och Sebbe förbi på lite spontan kvällsmat, det blev grillad kycklingfilé och ljummen potatissallad.

I helgen ska vi vara ifrån vår lilla fisunge, så idag lät vi Julia vara uppe längre. Mös i soffan och sjöng innan hon somnade i min famn. Ibland får man tänja på rutinerna och med en sovande julls i min famn är jag den lyckligaste i världen som toltalt ignorerar att hon A somnade alldeles försent och dessutom inte i sin säng. Jag är så totalt förälskad i mitt barn och när hon dessutom får nästan mig och pappa C att gråta när vi märker att hon sitter och sjunger och kan nästan texten till "lilla snigel" då kan jag säga er att man blir ännu mer förälskad, hur man nu kan bli det? Finns det så mycket känslor och kärlek??? Jag visste inte förrän Julia kom till världen.




Min fisunge
Min Sessa
Min groda
Min underbara unge!

Godnatt alla!

RSS 2.0