Mina töser!

Vilken tur jag haft som fått just dessa två goa, Fina tjejerna <3

Det är så mys att få tillbringa dagarna med er.


Innedag

Oj vad det blåser idag. Vi sysselsätter oss inomhus. Bullbak i köket och fika på en vanlig måndag. Lyx!!


Måndag morgon i köket


Weekend



Just nu...

...Finner jag inspiration i dessa bilder. Den svarta fotöljen bestämde vi för några veckor sedan att den nog skulle få flytta in hos oss och sen fann jag dessa bilder och då var jag övertygad. Sovrummet som jag visat innan tycker jag är så fantastiskt och detta ligger på min näthinna när tiden finns för att fixa mysfaktorn i sovrummet. Sedan har vi ju ett litet flickrum att inreda och det ser vi fram mot :)

Bild nr 1 är från Alvhemmäkleri
Bild nr 2 är plockat från concept by Anna
Och bild nr 3 är plockat från by_holborn instagram


Helgen

Bilder från helgen. En helg som var lugn och skön men innehöll ändå det mesta. Lek och bus, vänner, goda middagar och även en helt fantastisk brunch hos mamma och pappa. Den var så god att jag glömde fota. Jag njuter verkligen av dessa lediga helger med familjen något som jag vanligtvis inte är bortskämd med.


Underbar höstdag

Vi har njutit ute i solen större delarna av denna dag. Sprungit, lekt, cyklat och Lowa har sovit gott nerbäddad i vagnen. Det är såhär vi vill att hösten ska vara <3


Från lykta till element

Nu tänds det ljus varje kväll.
Den nya lyktan i vardagsrummet njuter jag av (Christian klagar mest på att det blir för varmt efter ett tag med alla ljus)
Förresten efter att ha tagit dessa bilder så ser jag hur fult det är med element. Dem värmer men snygga hmmm nej!
Sov gott alla!

* lykta från Butik Linnea)


Ny vecka

En klyscha jag vet men vart tar tiden vägen? Dagarna går så fort, nästan skrämmande.
Det är Dags att säga hejdå till denna måndagen och en ny vecka är igång. Vid min sida snarkar Lowa så sött och jag ska passa på att lukta och snusa lite medan jag får.

Här får ni vår helg i lite bilder.
Vår 3 åring firades med kalas.
Fina paket fick hon öppna, en bra blandning av kläder, leksaker och super bra pyssel saker som redan kommit till användning.
Fin höstpromenad hann vi med och lite lugn och ro...

Sov gott
/C



Rosa hästkalas <3



Lowa 1 månad

Då har vår lilla fina älskade Lowa varit hos oss 1 månad. Redan så älskad och en självklar pusselbit i vår familj. Mycket har hänt på denna månad. Gått upp mer än ett kilo och ögonen tittar nu på oss och är med vart vi än går. Skrattet är nära och skriket kommer bara när hon vill ha mat, bajsat eller vill gosa <3 Helt underbar!


Att önska sig en häst...

På önskelistan idag stod en häst. Vi har inget stall har vi sagt men då har Julia sagt att pappa ska bygga ett till hennes häst. Hmm vad svarar man?? Tyvärr kunde vi inte fixa en häst men en super överraskning fick hon när vi imorse åkte ut för att hon skulle få rida. Lyckan var total när vi gled in på gården och hon fick syn på hästarna och när vi avslöjade att hon skulle få rida så hoppade hon av lycka.





Julia 3 år

Idag blir vår Julia 3 år!!!
Tänk vad tiden går fort. För 3 år sedan kom du till oss och gav oss all denna lycka och kärlek. Du är vårt allt och vi älskar dig bara mer och mer för varje dag <3


Lite planterin

Äntligen är lite höstblommor planterade i krukorna därute. Jag gillar hösten och tiden fram till jul. Murriga färger, stickat och mörka kvällar med tända ljus och sen allt julmys.Ja mysfaktorn är hög denna tiden på året.


Matplatsen



Bröllop

Grattis mina fina föräldrar! I lördags sa ni JA till varandra och äntligen är ni man och hustru igen. Tack för en fin dag och kväll och en helt underbart god middag.
Det sägs att kärleken övervinner allt <3


RSS 2.0