I påskägget








I fredags kom mormor och morfar med finaste påskpresenten. Julias första cykel och det var kärlek vid första ögonkastet. Morbröderna satte ihop den till henne och cyklat har hon gjort. Hon skulle cykla direkt när hon vaknade och ville inte lämna den ute i förrådet utan skulle ha med den in. Väldigt svårt att förklara för henne att vissa saker får man ha inne och andra ute. Kanske går bättre nästa gång.

Kramisar

Glad Påsk





Vilket väder säger jag bara. Helt otroligt. Hoppas ni har det bra och njuter!
Kramar från oss

Godmorgon Tisdag



Nuförtiden längtar jag till frukosten och morgonkaffet innan jag går och lägger mig.
Jag tror det är tantvarning :o)


Godmorgon, frukosten är precis uppäten. Julia kollar Händige Manny och jag myser med kaffe koppen. Ska nog ge mig på fönsterna här nere igen. Stör mig varje gång på hur skitiga dem är när jag sätter mig i soffan. Allt jobb som mamma gjorde med dem förstördes utav stormen som kom. Så det är bara på det igen.
Julls har gjort lite framsteg idag. Fick i henne lite majsvälling och lite macka. Vi får se hur det blir under dagen. Mormor kommer och passar henne i några timmar innan pappa c kommer hem från jobb.


Nu vill jag bara ha min Julia tillbaka. Hon som alltid pratar och springer runt och är glad.
Mår inte alls bra när hon är så här sjuk.


Ha en fin dag!


Here we go again











 
Fin fina bilder från farmor och farfar. Julia mös verkligen däruppe i det fina vädret,och lägg märke tillkatten Iris som snabbt blev en favorit och följde med på vår promenad.

I torsdags begav vi oss upp till Strängnäs för att hälsa på farmor och farfar. Tyvärr så fick Julia bara en mysig dag ute i det fina vädret och den mysiga omgivningen tillsammans med farmor och katten Iris innan hon på fredagskvällen åkte på maginfluensa nr 2. Stackars liten säger jag bara. Det blev en tidigare hemresa än väntat och redan på lördagskvällen begav vi oss hemåt. Julia sov gott i bilen hela vägen så det gick som tur va väldigt smidigt.
Nu ligger hon ännu en gång helt däckad av detta. Imorgon hoppas vi på en ännu bättre dag och att hon ska börja äta lite. Mormor hjälper oss att pussla ihop veckan så Julia kan vara hemma från dagis och kurera sig.

Hoppas ni alla haft en fin helg och att ni njuter av det fina vädret. Själv kom jag precis hem från en underbar vår promenad tillsammans med Maxan. Man behöver verkligen all sol på näsan nu.

Kramisar

Äntligen




Den har nu kommit på sin plats. Den grålilla skönheten som enligt mina ögon är magisk och det blev precis så som jag hoppats. Det är lite svårt på bild att fånga dess färg men nedan syns det nog lite bättre. Den var var väl värd att vänta på. (lampan är från Tine K och köpt på boningshuset) />




Sov gott alla!
Kram

Dagens Julia






Pigg och Glad igen och redo för en rolig dag på dagis...

Ha en fin dag!

Kramar från oss

godmorgon fredag





Tänder som värker och en panna som bränner. Ibland är det inte lätt att vara liten.
Tur att barnprogram finns. Har en känsla att det blir ännu en dag med mycket sånt.

Hej från sjukstugan




Julia 1 1/2 år!

Grattis fina lilla älskade tjejen... Förtillfället ligger hon precis som hon gjorde då för 1 1/2 år sedan, på mitt bröst som en liten groda ( bloggar från mobilen) Detta har hon gjort nästan hela dagen då lilla grodan vaknade inatt med hög feber och haft närmare 40 grader hela dagen. Jag passar på att mysa och gosa mycket och förutom när man behöver gå på toa eller är törstig så är det riktigt mysigt att ha min lilla tjej vid bröstet igen. Vi hoppas att vi får sova gott inatt och att det är bättre imorgon. Kram på er!

Lördag









Två gullungar igår... Julia och Pelle. Tänk att snart blir lilla Pelle Plutt 1år.
Det går så  fort och igår tittade Julia lite konstigt på honom när han ställde sig upp på benen. Vem är du? Och var har du gjort av bebisen som brukar krypa rundor här? Typ ngt i den stilen.




Godkväll alla!

Det  är en lugn lördagskväll. Sambon min kom precis på att han nog ska ner på stan och ta några öl.
Absolut sa jag, gör det. Jag har tänt upp ljusen i huset och ska nu krypa ner i soffan under pläden och ta mig lite ostbågar. Det blir nog tidigt i säng för mig. Ovan på bordet skymtar ni paketet med den fina lampan. Pappa C har lovat att den ska sättas upp imorgon och jag kan knappt bärga mig.
Det blir jag och min lampa denna fortsatta lördagskväll helt enkelt och min lillla julls förstås men hon nannar redan kudden gott :)

Hoppas ni har det bra!
Kramis


RSS 2.0