Födelsedag nr 2

Har vi firat idag! Grattis mamma! Vi har haft middag här hemma för de båda födelsedagsbarnen, presenter har utdelats till dem båda och nöjda blev dem. Det är alltid kul att fylla år!

Det blev även en tripp till stan med Fi, jag fick prova klänning inför bröllopet. Det kommer bli en rolig sommar full med bröllopsplanering :) Vi hann också med 2 1/2 års kontroll med Julia, hon var så duktig tjejen och rabblade upp allt hon kunde :) stolt mamma!!!

Nu väntar sängen...

Kram på er!




Grattis

Fina Pappa C på din födelsedag!!! Pappa C väcktes imorse med frukost på sängen och skönsång från mig och julls som ritat en fin täckning med ballonger! Ikväll firar vi med mysig middag och smaskig efterrätt och imorgon blir det lite kalas :)



Morsdag

Ligger nu utslagen i soffan efter en helg av jobb och fina kvällar. I fredags njöt vi på altanen med mormor hela dagen och på kvällen kom även mossar och det blev en härlig grillkväll! Kändes som riktig sommar när även jordgubbarna kom fram till efterrätten.

Igår kom bästaste grannarna över till oss och skämde bort oss med god mat och mellomys. Dessutom fick vi ju fira en svensk vinst, kunde inte bli bättre.

Perfekt avslutning på denna helg, god middag och morsdags mys. Fina mamma och pappa ordnade en sån god middag!!!

Ja som ni hör mycket grillmiddagar denna helg, så underbart det är med sommar!!!! Tänk än ligger den framför oss.

Vill avsluta med att säga grattis igen till min mamma och påminna henne om hur mycket jag älskar henne och hur glad jag är för att just jag fick bli hennes dotter!!!

Min fina julls firade mig igår med ett stort träd som hon sa. Ett vackert olivträd som stod på altanen när jag kom hem :) vilken lycka att jag fick bli hennes mamma!!!


/c






Godmorgon torsdag

Ledig dag med min fina tjej. Himlen är blå och värmen är redan här. Idag ska vi bara va och njuta av solens strålar! Önskar er en fin dag!

Kram C



Hylla uppe...

Och det blev bra på den tomma väggen. Nu är snart köket i mitt huvud klart. Saknas lite detaljer och lampan ska upp.

Hoppas solen skiner på er idag. Nu väntas ogräsrensning..


Kram på er



Mysig dag

På Skånes djurpark har ... Björnen och hästen är favoriterna men bäst är nog ändå den där glassen!



Gokväll

Helg nu får vissa, jag har 1 dag kvar sedan tar jag helg. Vi går här hemma och funderar på vad vi ska hitta på. Vi ska iallafall göra ngt mysigt bara vi tre. Får se vilket väder de bjuds på.

Jag har placerat mig i soffan, nu väntar grey's. Jag ligger här och tittar på min favorit plats i vårt hem. Älskar att sitta här med folk jag tycker om, äta och dricka gott. Lite av detta i helgen ska vi också hinna med.

Trevlig helg på er!

Kram



 


Söndagkväll


Min nybadade fina tjej säger godnatt. Ny vecka, nya tag. Dock inte så lång. Fredag,lördag och söndag lediga tillsammans. Ska bli så skönt. Få se vad som väntar.

/ c




Svart & Rostigt



Beroende

Jag erkänner, jag älskar inredning men framförallt är jag beroende av att leta inspiration på nätet, bloggar mm. Jag älskar vackra interiör bilder, det gör mig glad, ger mig lugn och gör mig kreativ. Kan vara så enkelt som att en vacker bild faktiskt hjälper mig att bli sugen på att städa hela huset.
Just nu kliar det i mina fingrar. Jag vill få upp min hylla i köket och jag vill få upp
Min nya lampa. Behöver dock hjälp av en person som inte har lika bråttom som jag med sådana saker. Känner ngn igen sig? Man ser det färdiga resultatet i huvudet och man vill bara få allt gjort! Den som väntar på ngt gott....

Under tiden så njuter jag av den här vackra bilden. Mitt hjärta hoppar till varje gång jag ser den.

Godnatt på er!

/C



Lördagsmys

Soffan är min plats ikväll... Skönt efter en stressig dag på jobb... Pappa C tände precis ljusen, motvilligt men för min skull. Det är kärlek! Hoppas ni har en fin helg...


/C


May is here...




RSS 2.0