Godnatt

På er alla fina läsare! Jag är sååå trött om kvällarna! Nu är jag ledig i två dagar och ska verkligen försöka få över våra London bilder på datorn och fixa lite med dem. Imorgon bitti ska jag också till barnmorskan och lyssna på bebbens lilla hjärta för första gången. Ser fram mot detta såklart. Känner den lilla grodan i magen jättemycket nu och det är så mysigt.

Bjuder på ett underbart sovrum som jag gärna hade kunnat tänka mig att gå och lägga mig i nu....


Kärlek

/C



https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1346112/images/2012/pic_199969152.jpg" class="image">


Tillbax till vardagen...

... Efter en underbar helg i London. Upplevelser, skratt, shopping, god mat, Phantom of the opera med Peter Jöback och härligt sällskap. Vår lilla skatt har vi saknat men kan väl inte påstå att hon saknat oss jättemycket då hon tjatade om att få åka till mormor och mossar direkt när vi kom hem. Fick locka och truga damen med ny jacka och solbrillor som hon stolt skulle ha på sig imorse.
Det vore synd att säga att man känner sig utvilad efter helgen men vad gör det. Bilder får därför komma upp här ngn annan dag för nu ska jag faktiskt ta igen lite sovtimmar.

Bjuder dock på julls från imorse och på reklamskylten från Piccddilly circus

Hoppas du mår bra...

/C




London here we come!

Nu drar vi med finaste grannarna till London för några dagars avkoppling, shopping och mys! Precis lämnat prinsessan hos mormor och morfar och som hon ser fram mot en mysig helg där. Så mycket skoj dem har planerat. Hoppas ni får en fin helg här hemma.

Kramar C



Skratta eller gråta???

Julia: Mamma måla mina naglar sån lila färg
Jag: mmm vänta lite jag ska bara fixa tvätten
Julia: oki! ( springer glatt ut från tvättstugan)

Efter ett litet tag hittar jag Julia i soffan fullt koncentrerad på att måla sina naglar. Så här blev resultatet + väldigt lila fläckiga ben. Skratta eller gråta??? Jag kunde faktiskt inte låta bli att skratta!



Hope

You have a good friday...



Finaste vänner <3

Julia & Ella. Världens goaste, sötaste tjejer och som dem tycker om varandra <3



Ledig dag

Efter lite mys, städning, lunch och vila beger vi oss nu ut för frisk luft och bus. Idag skiner äntligen solen igen!
Grattis säger vi också till fina lillebror Chrille som blir 24 år (påminns om att jag omöjligt kan vara 25 längre) och till söta lilla Pelle som firar sin 2 årsdag <3

Kram C





Tack...

...för finaste påskpresenten!!! En stolt tjej som inte släppt den nya dockvagnen ursikte många minuter. Kunde inte bli bättre nu när mamma legat sjuk och tråkig. Tack mormor, mossar och morbröderna.



Glad påsk!

Påskafton idag och det har snöat hela morgonen. Det gjorde det inte ens på julafton! Egentligen skulle jag jobbat idag men har haft feber från och till sedan i onsdags och fasligt ont i halsen. Så jag har än så länge bara gått runt i pyjamas byxor denna påsk och inte ens allt gott godis har varit så gott att svälja. Julls ska få sitt fina rosa påskägg från maileg idag med lite godsaker. Köpte detta ägg när hon var bebis och nu kommer det till användning på riktigt. En stolt tjej här hemma som fått en super påskpresent av mormor,mossar och morbröderna. Mer om det senare, nu kallar min säng igen!
Glad påsk på er fina!



 


Julia Madicken 2 1/2

... Tiden går fort och idag är vår tjej 2 1/2 år. Om ca ett halv år blir hon storasyster och jag kan inte förstå hur jag ska kunna få plats i mitt hjärta att älska någon lika mycket. Hon var pyret i min mage som blev världens mysigaste lilla groda, som blev en riktigt bestämd härlig, go, och underbar liten tjej!! Julls du är meningen med livet!



Då var det dags...


Den 10 september beräknas vi få tillökning till vår lilla familj. Vi har nästan precis varit på ultraljud och allt blev helt plötsligt så magiskt underbart och verkligt. Huvud,ögon, öron, händer med 5 fingrar, fötter med fem små tår och ett hjärta som slog så fint. Lyckliga vi som ska få snusa på en till liten groda till hösten!!

Kärlek

/C








Min påsktjej


Finaste goaste!!! Klädd för påskfest på dagis!!!


Pappas hjälpreda!


Julia hjälper pappa riva staket och vi säger därmed äntligen hejdå till den gamla altanen och hej till en ny. I helgen ska det byggas ett nytt staket och läggas trall och sen är det dags för att plocka fram utemöblerna och fylla krukorna med fina vårblommor. Grillsäsongen kan börja!


/C





RSS 2.0