Vår lediga dag och tomrum som fylls




Fisen hjälper till med städningen på shackes salong. Varje gång hon är där så måste hon bevisa för shacke att hon har en plats på salongen i framtiden ;o)

Hej alla glada!!!

En regning Torsdag och jag har precis lämnat fisen på dagis, dricker lite kaffe och ska snart köra till jobb.
 Igår hade vi en mysig ledig dag. Både jag och julls var hos frissan :o) Jag fick en skön morgon med mysig frukost och ompysslad blev jag hos shacke. När jag var färdig kom mamsen ner med Julia så hon också fick klippa sig lite. :o) Det blev sedan en heldag på stan med lunch och kaffe i solen med fina Sofie. Lite shopping också, hittade lite fina detaljer inför påsk och gick också rakt på en tavla som jag drömt om ett tag nu och som visade sig finnas i en butik i stan.



Ser ni vilken det är??? Mer om denna när den kommer upp på väggen. Ska hänga i trappan tänkte jag, ska bara rama in den och sedan får den sin plats.
Det har hänt lite mer här hemma. En  tavelvägg har börjat ta form på ovanvåningen och imorgon ska jag hämta den efterlängade lampan som ska hänga ovanför matbordet. Det är så skönt när man känner att saker börjar komma upp på väggarna och tomrymmen fylls upp. Det blir saktaliga ett ombonat och mysigt. Hem. Hoppas jag snart kan bjuda på bilder.



Sist men inte minst vill jag idag bjuda på en vacker bild. För er som inte redan vet så är idag,just nu Rögle i Elitserien igen! Två vinster på bortaplan mot Modo och Mora. Det är starkt!!! Heja heja!



Ha en fortasatt bra dag!
Kramar

Ett godnatt inlägg ...

Mysig kväll hos min Marina. Druckit te, tittat på desperata husfruar och självklart snackat massa girltalk.
Imorgon är jag ledig gott folk, ska klippa mig och sedan blir det en tur på stan. Vi ses imorgon!
Sov gott!
Kramis

Trevlig Helg!






Våffeldagen är firad. Morbror Chrille gräddade våfflor och Julia skulle ha sina utan ngt på. 
Nu firar vi helg trots jobb för min del. Känner mig ändå nöjd med dessa två lediga dagar. Har hunnit med mycket på min lista. Fönsterna är putsade, tack vare min fina mamma som varit här och hjälpt mig. Hon hann med att städa skafferiet också. Vad skulle man gjort utan henne? Det är nystädat och igår hann jag med att plantera lite blommor utanför dörren också.

Ha nu en fin helg alla!
Kram

Just nu



Mys hos mormor och morfar... Undrar vad som ligger i skålen och är så gott???


Ordbok

Hej på er!

Ligger nerkrupen i sängen och ska snart släcka för dagen.
Äntligen har våren börjat titta fram på riktigt. Hade premiär för min nya vårjacka idag och jag frös inte ett dugg! Då är det vår!!!! Så nu måste huset vårstädas, fönster putsas och blommor planteras i krukorna utomhus. Jag hinner inte med vad jag ska. Jag behöver fler timmar på dygnet! Någon som känner som jag?

Detta inlägg skulle egentligen handla om ngt helt annat. Julias ordregister!!!
Hon har snackat på med sitt eget lilla språk i några månader men sedan några veckor tillbaka strömmar orden fram. Fler och fler blir det.
Mamma
pappa
titta där
sitta här
bajs här ( pekar på rumpan,bajs kanske det flitigaste ordet hon använder)
gunga
gurka
majs
lampa
Julia
och dricka.
Ja här har ni nu en snart 11/2 årings ordbok. Sov gott!

Ikväll blir det...









Så här stilla låg fisen klistrad framför händige Manny för ett tag sedan, när musiken börjar hoppar hon dock upp och studsar. Annars är hon utslagen efter en busig eftermiddag med morfar (godsakskungen) ;o)

Hoppas att ni alla har en trevlig helg. Det har jag, ledig och allt. Skönt att bara få vara och umgås med nära och kära.

Kram på er!

Från prinsessans rum



En ny kanin har tillkommit, den fina med jeansklänningen ( en julklapp från familjen Frelin/Sarwall) Den söta "Lotta" grisen är också den ny till samlingen och den letade snällt Sofie och Sebbe upp i Sthlm till oss ;) Nu vet jag att man kan handla ursöta maileg saker hos Boningshuset. En super mysig butik som är väl värt ett besök. Sov gott söta!

Söndags promenad













Här inne är det vår






Denna väskan hade jag velat gå runt med i vår...


En lugn kväll på Väla. Ute är det regn och rusk men här inne vankas det vår. Butiken börjar fyllas med massa fina vårskor och dem fina Hortensierna är så fantastiskt fina, får vårkänslor varje gång jag ser dem. Kom nu och hälsa på mig för lite inspiration. NI som inte bor nära kan ju alltid besöka vår webbshop för lite shopping. www.trampolin.eu 

Ha en fin kväll!
Kramar

Greta Garbo






När jag var mindre och tog på mig solbrillor kallade min pappa mig för Greta Garbo. Han älskade att reta mig (och gör fortfarande) för jag blev så arg på honom :o) Nu har jag fått en egen Greta Garbo och som sin mamma i denna ålder älskar hon också att klä ut sig och spela allan :o)

Hoppas ni har en fin helg, Kramar Caroline

Måndag morgon





Väntar på att mamma ska bli färdig att åka till dagis...

RSS 2.0