Tycker det är svårt...

att sätta rubriker...

Hej på er!

Hoppas er dag varit bra. Kört Zumba på Aktiverum. Fy sören vad kul det är. Hade nästan glömt! Det spritter i hela kroppen,du skakar, du släpper loss och det bästa av allt du skrattar och ler samtidigt som svetten rinner.
Christian stod redo i dörren när jag kom hem, det blev hej och hej då sen begav han sig ner på hockeyträning i Landskrona. Ja, det är så det får bli nu i höst. Nu har Julia precis lagt sig, jag tänkte skriva några rader till DIG och sedan tappa upp ett varmt bad, har längtat hela dagen.

Förresten vi söker en fin lösning på att ha tv:n i en hörna. Någon som vet ngt fint skåp eller liknande som man kan ha tv:n på? Attans vad svårt det ska vara att möblera den där tv:n. Struntar snart i den. Hjälp!

Annars så har det varit en fin dag i Helsingborg. Jag och Julia har varit ute och bekantat oss med vårt nya grannskap. Hon måste vara rätt chockad, från betongdjungeln bland höghus och bilar till vacker natur . Vi var på lekplatsen och gungade, lekte i sanden med spann och spade. Sedan blev det en tripp runt i skogen, hälsade på ankorna och hann även med en tur i parken där Kronprinsessan för övrigt hälsade på i förra veckan.









Natti!



Hej Vänner!


Här har hänt grejor och jag Christian har haft så mycket att pyssla med om kvällarna så vi la internet och tv:n åtsidan. Först sent igår kopplades tv:n igång och vi fixade så att internet fungerar. Därav min långa frånvaro. Som plåster på såren ska ni nu få massor av bilder på hur det börjar arta sig.


Iköket sattes först vårt lilla bord in men...


byttes sedan in av ett större loppis fynd, skönt med lite större bord nu
man har större kök.




Vårt gamla bord blev ett mysigt sidebord i hallen...





Vårt sovrum som nu bara är ett vackert skal som ska fyllas...






Vi hjärtar vårt nya hem redan...


fortsättning följer... kram och en fin helg...

Go´kväll Måndag!

Hej på er!
Pappa C första erbetsdag idag och nu är vi back to normal, Fast ändå inte. Här lever vi nu bland flyttkartonger och idag känns det som om jag packat ner allt vi äger och har i kartonger. På lördag blir det flytt och första natten i vårt nya hem. Jag längtar, vill jag bara in och fixa.
Nu är det lite målning i kök kvar och lite golv kvar att lägga i vardagsrummet och under trappan. Sen är det färdigt för inflyttning!

Köket får ni bilder på här





"pizza luckan" är igensatt och golvet på plats. I framtiden ska köket sprutmålas vitt och nya beslag.
 (de svarta benen ska inte synas)


Matplatsen. Vi får plats med ett ganska stort köksbord så det ska hittas ngt fint på blocket eller ngn loppis.
En gammal kökssoffa drömmer jag också om här.

Från det ena till det andra. I lördags var vi på dop hos söta Pelle. Tyvärr blev det inga foto tagna eftersom jag var en av gudmödrana och fick äran att hålla honom halva tiden och även sjunga för honom men ska försöka fixa fram några. allafall det jag vill komma till är att precis innan vi skulle åka till kyrkan så var Julia så här trött på mig och Christian, eller rätt trött i största allmännhet.


Min skatt....

Sov gott vänner! 

Den vita trappan





Pappas lilla kärleksprojekt står äntligen färdigt och vilket jobb han har gjort. Resultatet blev en så otroligt fin trappa och vi kan inte vara annat en supernöjda :o) Tack Pappa, nu är du värd en ledig helg ;o)

Nedervåningen börjar nu bli färdigt, Pappa C håller på med att lägga färdigt golvet






Igår provade också Julia gungan på lekplatsen, den blev nog godkänd för hon skrek och sparkade när det
 var dags att gå.







ha en bra dag vänner!

Kram


Bilder från vår utflykt förra onsdagen...







Loppisar,inredning,blommor och mysiga café...


Nu börjar det likna något...





Övervåningen har blivit vit och på golven ligger vitlaserade ekgolv.





Trappan håller också på att förvandlas till vit...
Dem jobbar på så otroligt bra och jag längtar till jag får komma in och "piffa"


Sommarbad

Ska snart bege mig till radhuset för att kolla hur allt går (så dem sköter sig) tänkte få till lite bilder så ni får se hur allt har artat sig denna vecka.

Det regnar idag i skåneland så tänkte därför bjuda på lite sommar bad från Julia och Ella som plåster på såret :o)

Kolla in sötnosarna när vi hälsade på för fika i trädgården för två veckor sedan.






Sötaste, finaste gullungar...

Vi ser på Madicken






Försöker vi igen...Julia på promenad!






Hon blir arg när det tar stopp!!!



 

Ser ni den nu om ni trycker på play?



Renovering

Vad jag har förstått så kunde ingen se filmen jag lagt ut på Julia men jag ska försöka igen, så kan ni väl skriva och berätta om ni kan se den? OKi?

Det går allafall framåt med renoveringen, vi har kommit längre än väntat tack vare att pappa och mina brödrar lagt semester dagar på att hjälpa Pappa C och det har varit guld värt! Så gulligt när vänner ringer och frågar om dem ska hjälpa till på sina lediga dagar det är verkligen vänner! Nu är nästan golvet lagt på övervåningen och det blev sååå fint :o) Sakta men framåt går förvandlingen från ett 90-tals hem till ett hem i vitt vitt vitt.
Tänkte bjuda på lite före bilder från i måndags,så kör vi bilder till helgen på vad som hänt i veckan.

Håll i er, jag varnar för känsliga bilder!


















Ja fortsättning följer....

Vill passa på att önska världens finaste Julia Grattis på sin 10månaders dag. Ettårsdagen närmar sig med stormsteg, säger det igen, hur kan tiden gå så fort?



Kram på er!

RSS 2.0